Vi har ett brett utbud av utbildningar som passar allt från en vanlig arbetsplats till legitimerad sjukhuspersonal. Vi utbildar inom hjärt-lungräddning (HLR) och första hjälpen. Alla våra utbildningar sker av certifierade instruktörer och utbildningarna sker enligt HLR-rådets riktlinjer. 

Vi genomför utbildningarna på plats hos er så att deltagarna får öva i sin egen arbetsmiljö. Vi minimerar därmed tiden som kursdeltagarna måste vara borta från sina arbetsuppgifter och de slipper restid innan och efter kursen.

Våra kurser genomförs enligt HLR-rådets gällande riktlinjer från 2016 och alla våra instruktörer är godkända och certifierade.

Alla utbildningarna innehåller både teori och praktik där mycket av fokus ligger på de praktiska övningarna. Alla deltagare får öva tills de kan utföra momenten med god kvalité. Efter kursen ska alla deltagare känna sig motiverade att kunna agera vid en olycka eller ett hjärtstopp. När kursen har genomförts så får deltagarna personliga kompetenskort.

Våra instruktörer

Våra instruktörer är utbildade i prehospital sjukvård och har flera års erfarenhet i att lära ut de tekniker som används. Alla instruktörer är godkända och certifierade av HLR-rådet enligt de senaste riktlinjerna från 2016. Vi anpassar utbildningen efter era behov och deltagarna får mycket tid till praktisk träning.

 

 

 

Begär offert